Vízjel eltünte­té­se a képek­ről – Remove Water­mark

Vízjel eltünte­té­se a képek­ről – Remove Water­mark

Kissé ízléstelen, de jóó!, hogy pár kattintással eltüntethető a vízjel a képekről, már ha jelentős stock fotó gyűjtemény képét szeretnénk megszabadítani az átkozott halvány felülnyomástól.

A https://www.watermarkremover.io/ oldalt bekkatintjuk, majd a letöltött képet bedobjuk a megjelent feltöltő ablakba, és pár másodperc múlva a watermark nélküli kép meg is jelenik.

Zseniális ez a weblap, mert még a vízjel eredeti alakzatát is felismeri, tehát nem kell vesződnünk még azzal sem, hogy megadjuk neki, hogy a Dreamstime vízjelét szeretnénk eltüntetni. Persze előbb-utóbb lépni fognak a nagy site-ok ennek megakadályozására, és pl. váltogatni fogják a vízjeleket, elbonyolítják a vízjeles kép letöltését, és mindenféle eljárásokat fognak alkalmazni, de persze ha valaki jó Photoshop használó, akkor semmiféle vízjel nem lehet akadály arra, hogy a képet (magáncélra 🙂 ) felhasználja.

Szóval örvendjünk ennek az eszköznek, amíg rendelkezésre áll, és ki tudja, egyszer majd az MI fogja a váltakozó vízjeleket kiretusálni nekünk, és akkor meg mindegy lesz mit trükköznek a nagy stock oldalak.

(A Dreamstime vízjele itt tölthető le.) (2023. 04-es verzió.)

 

Tags: No tags

Comments are closed.