Landing Page minta 5 (JV)

Quasi non rerum consequatur/2022

Omnis ab beatae volupti

NYÍREGYHÁZA

Ad quibusdam tempora qui galisum dolorum id galisum officia. Aut libero praesentium.
Et libero incidunt in totam dolor. Non ipsa cumque ut asperiores possimus.

Sit quam odit non omnis veniam quo beatae!

Est sapiente accusantium!

Est unde exercitationem ad voluptatibus omnis ab beatae négyzetméteres bemutatótermében az ország talán legszélesebb masszázsmedence kínálatával várjuk Önt és családját. Az ünnepekre csábító ajánlatokkal készülünk és szeretnénk az Ön számára is segítséget nyújtani a legmegfelelőbb masszázsmedence kiválasztásában és telepítésében. Sokoldalú választékunk mellett kb 300 azonnal telepíthető darab közül választhatja ki sajátját.

Etuas ipsum quo quasi

Teremtse meg új jakuzzija segítségével saját otthonában a mindennapi feltöltődés lehetőségét. 

Et porro fuga ut eligendi

Találjon egy új helyre, ahol minőségi pillanatokat tölthet együtt családjával, párjával, gyerekeivel.

Quo nostrum vitae

Masszázsmedencéink alaposan, 100%-ban szűrik a vizet, így a jakuzzi bármely pillanatban kész a használatra.

Aliquam voluptatem

Az elmúlt közel 2 évtizedes működésünk során nagyon sok elégedett felhasználónak mutattuk meg a jakuzzizásban rejlő mindennapi örömöt.

0
Termék típus
0
Vásárló Magyarországon
0
Felhasználó világszerte

Bemutótermünk a SpaTrend hálózataként a világ legnagyobb masszázsmedence gyártójának hazai képviselete

Rerum est nostrum dicta

Világszerte bizonyított tény, hogy a masszázsmedencével rendelkező családok tagjai sokkal többet beszélgetnek egymással, sokkal nyíltabbak, őszintébbek. A baráti kapcsolatok szintén megerősödnek, ha gyakran töltjük meg együtt ebben az új közösségi térben. A jakuzzi kizárja a munkát, a mobil telefont, a social médiát, és segít egymásra koncentrálni.

Non minus laboriosam

A mindennapi jakuzzizás nagyon sok pozitív élettani hatással van mindennapjainkra. Segít ellazulni és feltöltődni, nyújta, lazítja izmainkat, segít a vérnyomás stabilizálásában, javítja a vérkeringést és az emésztést, csökkenti a vércukor szintet, és segít a jobb, pihentetőbb alvásban. Ha valaki a jakuzzizást a mindennapi élete részévé teszi, teljesebb, kiegyensúlyozottabb élet várja.

KÉRDÉSE LENNE A TERMÉKEKRŐL?

Szívesen jönne el hozzánk? Telefonon kérne segítséget? Konzultálna velünk a jakuzzi választásról? Vagy ajánlatot szeretne kérni? Szeretettel várjuk Ön mindenképpen. Lépjen kapcsolatba velünk. 

Próbálja ki élőben!

Masszázsmedencéink a hidromasszázs legmagasabb szintű élményét adják. Ezt akkor ismerheti meg legjobban, ha nyíregyházi élményközpontunkban kipróbálja a feltöltött csúcsmodellünket.

Foglaljon időpontot!

Bemutatótermünkben a legmagasabb szinten igyekszünk kiszolgálni Önt. A legjobb élmény érdekében foglaljon időpontot, hogy abban az időben csakis Önnel és családjával foglalkozhassunk. 

Technikai kérdése van?

az elmúlt 20 évben több, mint ötezer jakuzzit telepítettünk, miközben olyan sok helyszínt ismertünk meg, hogy biztosan találunk az Ön Otthonában is megoldást a masszázsmedence elhelyezésére. Segítünk!

AKciós ajánlataink

Ha szívesen kérnéd aktuális ajánlatunkat, kérem töltse ki a lenti űrlapot és mi rövid időn belül elküldjük Önnek.

Ha tudja, kérem írja meg nekünk azt is, hogy hányan, milyen gyakran, és milyen céllal használják majd masszázsmedencéjüket. Ez nagyban megkönnyíti a dolgunkat az Önnek legmegfelelőbb modellek kiválasztásában.

MIKOR – HOGY – MILYET?

Élménye akkor lesz teljes, ha a megfelelő helyre és a megfelelő felhasználásra az ön igényihez leginkább alkalmazható medencét választja ki

KAPCSOLATFELVÉTEL

Bemutatótermünkben a legmagasabb szinten igyekszünk kiszolgálni Önt. Igény szerint katalógust küldünk a masszázs­meden­cékről, melyet megmutathat családtagjainak, ismerőseinek. Lehetőség van masszázs­medence próbára is, ha értékesítőinktől időpontot kér.
Köszönjük érdeklődését!

Shopping Basket
MOTTÓ:
"A megrendelők fejében az esztétikus arculat, a szép design összekapcsolódik a cég termékeinek, szolgáltatásainak minőségével."
ELÉRHETŐSÉGEK:
Cím: 1077, Budapest, Izabella u. 30.
Telefon: +36 30/ 457 9098
E-mail: bulcsumunka@gmail.com
Webdesigner-grafikus.hu – Minden jog fenntartva – 2023. A cikkek továbbközlése engedéllyel.