wp-be -szerkesztett-html-kieg

MASSZÁZSmedence kiegészítőK
A masszázsmedence használat közben idővel felmerül, hogy tovább fokozzuk kényelmünket. Elsőként talán a tetőemelő szerkezet beszerzése jön szóba, illetve egy napernyő, amivel a napsugárzástól megóvhatjuk bőrünket. A lépcső és a korlát a jakuzziba ki és beszállást segíti. Hasznos lehet beszereznünk fogast ruháinkhoz, kosarat törölközőinkhez, kültéri tároló dobozt egyéb kellékekhez, pl a víz karbantartására szolgáló szerekhez.

A HotSpring a medencéihez rendelkezésre bocsát könnyen alkalmazható eszközöket, és folyamatosan a kényelem fokozásán fáradozik.

jakuzzi napernyő
A napernyő megvéd minket a leégéstől, és akkor különösen ajánlott, ha sokat tartózkodunk a medencében, illetve kedvenc helyünkön mindig egy irányból ér minket a nap fénye.

kivehető fejpárnák
A HotSpring patentzáras rügzítésű párnákat készít, melyeket kivehetünk, és igény szerint letakaríthatunk. Ha több év elmúltával a használatban elkopnak, akkor vásárolhatunk újat is.

tablet és mobil alkalmazás
A Connexion rendszert a kényelem fokozása érdekében fejlesztette ki a HotSpring ezzel távolról is ellenőrizhetjük a tennivalókat, és részletesen beállíthatjuk a medence működését.


THERMOTETŐ – HŐSZIGETELÉS
A medence vizét a titán fűtőrendszer folyamatosan melegen tartja, és ennek a melegnek a megőrzésére szolgál a thermotető. Ezt mInden használat után alánlatos helyére tenni a tisztaság érdekében..

Masszázsmedence korlát
Főleg idősebbeknek ajánlható a masszázsmedence korlát, ami segíti a jakuzziba bejutást és a kiszállást. Ez az alkalmatosság biztos megkapaszkodást jelent, és csökken az elcsúszás veszélye..

Belépést segítő lépcsők
A HotSpring több féle lépcsőt kínál, ezek nélkül néha nehézkes lehet a medencébe bejutás. A különböző modellekhez tartozó oldalburkolatokkal színazonos lépcsőket kínál a gyártó különféle kialakítással.

JAKUZZI THERMOTETŐ EMELŐK
A thermotető belseje időjárásálló kemény habszivacsból készült, és bár a fajsúlya alacsony, de ilyen nagy méretben nehézkes lehet levenni a medencéről. Férfiaknak általában nem okoz különösebb gondot, de a hölgyeknek, vagy fiataloknak mindenképpen ajánlatos ilyet beszerezni.

 
PROLIFT THERMOTETŐ EMELŐ
Ez a tetőemelő a legegyszerűbb módon működik, de olyan helyre ajánlható, ahol a felnyitott thermotető nem akadályozza a kilátást.
PROLIFT II. THERMOTETŐ EMELŐ
Ez a tetőemelő típus szintén könnyen kezelhető, de valamelyest lejjebb engedi le a thermotetőt, mint az egyes és négyes változatok.

PROLIFT III. THERMOTETŐ EMELŐ
Ez a tetőemelő típus szintén könnyen kezelhető, de valamelyest lejjebb engedi le a thermotetőt, mint az egyes és négyes változatok.
PROLIFT IV. THERMOTETŐ EMELŐ
Ez a változat olyan helyre ajánlható, ahol a felnyitott thermotető nem akadályozza a kilátást, sőt ez még a normál Proliftnél is magasabbra csukódik fel.

 


AZ ÁLLÍTHATÓ FÚVÓKÁKRÓL
SZEMÉLYRE SZABHATÓ MASSZÁZSBEFÚVÓ BEÁLLÍTÁSOK
Mikor használjuk a jakuzzit, azt tapasztalhatjuk, hogy ülőhelyünkben nem pontosan a mi izmainkra irányulnak a masszázsbefúvók. Ezt a problémát úgy oldja meg a Hotspring, hogy lehetőséget nyújt a befúvók irányának beállítására.
Bizonyos befúvókat el is lehet zárni, illetve erősségüket hangolni lehet a keretük elcsavarásával.


Shopping Basket
MOTTÓ:
"A megrendelők fejében az esztétikus arculat, a szép design összekapcsolódik a cég termékeinek, szolgáltatásainak minőségével."
ELÉRHETŐSÉGEK:
Cím: 1077, Budapest, Izabella u. 30.
Telefon: +36 30/ 457 9098
E-mail: bulcsumunka@gmail.com
Webdesigner-grafikus.hu – Minden jog fenntartva – 2023. A cikkek továbbközlése engedéllyel.