wp-be -szerkesztett-html-h

 

 

Hangulati elemek

 
A jakuzzi masszázs melletti funkciója, hogy kellemes atmoszférát teremtsen, ahol ellezulhatunk, kikapcsolódhatunk. Ezt szolgálja a
külső és belső világítás, melynek segítségével jakuzzink éjszaka központi részét képezheti kertünknek. A külső világításnak a hangulaton túl az is a feladata, hogy minimális fényt szolgáltasson a medence körül, ha más világítás nem áll rendelkezésre. A belső ledvilágítás színe változtatható, de egy színnél lehetőség van megállítani, illetve természetesen ki is kapcsolhatjuk, ha a csillagokat néznénk, vagy éppen nappal fürdőzünk. A belső fények is szolgálhatják a tájékozódást.

 

A masszázsmedence élettel tölti meg kertjét, és éjszaka színes fényekkel és kedvenc zenéjével teremt varázslatos hangulatot!

 

 
 
 

Audio szórakoztató rendszer
 
A HotSpring jakuzzi modellekbe opcionálisan kérhető kifejezetten kültéri hangzásra tervezett zene rendszer, mely kiteljesíti a masszázs élményt.
A vezeték nélküli rendszeren megszólaló hangsugárzók és a padlóba épített mélysugárzó erős dinamikával szólalnak meg a 3.1-es rendszeren. Ha a thermotető a medencén van, a
medencetestbe süllyeszthetőek ezek a hangszórók, ha fölülről megnyomjuk őket.
Világító funkcionális elemek
 
A kellemes hangulatot az is fokozza, hogy a külső, belső, és oldalsó világítások színeit magunk is beállíthatjuk, és szabályozhatjuk. Ha kedvünk tartja akkor ezeket a színséma szerint váltakozóra állítjuk vagy a nekünk tetsző színnél meg is állíthatjuk. A tulajdonosok visszajelzései szerint mindenkinek más színkombináció tetszik. A medence vízvonala alatti víz azért látszik világosabbnak, mert a felszín kissé visszaveri a fényt.

 

Oldalvilágítás aminek funkciója is van
 
Az oldalvilágítás természetesen látványelem is, ugyanakkor segíti a tájékozódásunkat. A jakuzzi oldalánál elhelyezett led világítás fényében magabiztosabban közlekedünk, és nem lépünk rá ottfelejtett tárgyakra, pl. gyermek játékra, lábbelire, valamilyen kellékre. A lámpával ellátott oldalsó logó a fényével azt jelzi, hogy a jakuzzi fűtőrendszere éppen pótolja-e a nyitott felszínen elvesztett hőt.
Szökőkút az élmény fokozásáért
 
A vízsugarakat egy speciális precíziós szivattyú pumpálja a medence belseje felé, ami a gyerekeknek jó szórakozást nyújt Az erősségét és így méretét néhány centiméteresről növelhetjük egészen olyan nagyra, hogy a medence másik végén és a vízba a sugár. Éjszaka kiváló látványt nyújt ha a színes világítás be van kapcsolva, ugyanis a víz ilyen formában vezeti a fényt, ami végigterjed a hosszán is.

 
 

FÉNYTERÁPIA – LED VILÁGÍTÁS
A víz érdekesen töri meg a világítás színes fényeit, és a víz felszíne valamelyest a medencébe visszatükrözve benntartja a fénysugarakat.

 

VILÁGÍTÓ VÍZESÉS
A vízesés oly módon vezeti a fényt, mint az üvegszál, és mindeközben a méretét is állíthatjuk a szíbályozókkal.

 

 
 
HotSpring katalógus megrendelés mely választ adhat a felmerülő kérdéseire!
 

A megrendelt katalógus minden szükséges adatot tartalmaz, és egyben könnyű eligazodással szolgál a gyártó termékei között. Birtokában teljes értékűen mutathatja be a HotSpring jakuzzikat ismerőseinek, családtagjainak, vagy akinek a véleményére adna.

Forradalmian új lehetőségek a víz minőségének megőrzésére – Aquafinesse
 

Egy holland fejlesztő kidolgozott egy speciális keveréket, ami töredékére csökkenti a különben kötelező klór használatát. Ez a speciális komponens úgy működik, hogy megakadályozza a baktériumok megtapadását a masszázsmedence vízvonala körül..

Shopping Basket
MOTTÓ:
"A megrendelők fejében az esztétikus arculat, a szép design összekapcsolódik a cég termékeinek, szolgáltatásainak minőségével."
ELÉRHETŐSÉGEK:
Cím: 1077, Budapest, Izabella u. 30.
Telefon: +36 30/ 457 9098
E-mail: bulcsumunka@gmail.com
Webdesigner-grafikus.hu – Minden jog fenntartva – 2023. A cikkek továbbközlése engedéllyel.