wp-be -szerkesztett-html-e-f

 
 

EGYEDI FEJLESZTÉSEK
 
A HotSpring élenjár a fejlesztésekben, lévén hogy az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb vállalatóriás ezen a területen. .

 

A HotSpring különösen nagy odafigyeléssel alakítja ki és bővíti a medencék szolgáltatásait így bizonyosan talál ezek között olyat, ami fedi elképzelését!

 

ELLENÁLLÓ Héjszerkezet
A HotSpring medencéket gyakori használat érdekében, problémamentes folymatos üzemeltetésre tervezték. A több rétegű üvegszálas
akril nagy stabilitást kölcsönöz a jakuzzinak, ami évtizedekig megőrzi szépségét.

Szintetikus külső burkolat
A mesterien megalkotott külső burkolat a legmagasabb minőségű szintetikus anyagokból készül. A tervezők egészen újszerű kreatív felületeket hoznak létre a korábbi fa burkolat dekoratív kiváltása érdekében.

A víz tisztaság megőrzése
A jakuzzik vizét a keringető rendszer a szűrőkön keresztül áramoltatja, ennélfogva az esetleges szennyeződések a szűrőkön akadnak fenn. Ezeket heti rendszerességgel át kell öblíteni, hogy vizünk kristálytiszta maradjon.


 
connexion – online felügyeleti megoldások
 
A HOTSPRING ELŐRETEKINTŐ MÓDON FEJLESZTI MEDENCÉIT!

A HotSring masszázsmedencéit távolról is felügyelhetjük, és már arra is van lehetőség, hogy tabletről vagy mobil terefonról vezéreljük. Ha hosszabb távollét esetén, és a tartósabb vízminőség érdekében levettük a hőfokot, akkor hazaérkezésünk előtt több órával már megkezdhetjük a jakuzzi visszafűtését.
A rendszer alkalmas arra, hogy figyelmeztessen minket a rendes karbantartásokra, pl. időszaki vízcserére, illetve zárolhatjuk is a medencét.
 

 
 
Thermotető – a jó vízminőség érdekében!
 
A thermotető elsődleges funkciója, hogy megakadályozzuk a hő eltávozását mikor nem használjuk a medencénket! A nyitott felületen eltávozik a vízben lévő kis mennyiségű klór is, ami különben fertőtleníti a vizünket, és a medencébe falevelek, virágok hullhatnak, melyek a szűkőnkön jelennek meg.
Masszázsváltó a víz pontos szabályozásához
 

A víz erejét igényeinkhez igazíthatjuk a masszázsváltó segítségével, mellyel a víz nyomását átirányíthatjuk a kívánt helyre vagy megoszthatjuk több ülőhely között. A finomhangolást tovább bővíti a levegőszelepekkel történő szabályozás, így a masszázs intenzitását a vízbe keveredő levegőbuborékok fokozzák.

 

Az ÓZON a belső elemek folyamatos tisztán tartásáért
FRESHWATER™ ÓZON RENDSZER

Az ózonfejlesztő használata a legbeváltabb a masszázsmedencék belső csővezetékeinek csíramentesítésére, fertőtlenítésére. Az ózon hármas oxigénmolikula, ami a baktériumokkal érintkezve elveszíti szabad oxigénatomját és így “elroncsolja” a megbúvó baktériumokat, melyek végül a szűrőkön fennakadnak. A szűrőket így akkor is érdemes leöblíteni, ha a medencét zárva tartottotuk.
.

 

FRESHWATER™ SÓ ADAGOLÓ RENDSZER
Ez a techológia nagyban megkönnyíti a víz tisztán tartását, mert folyamatosan biztosítja a víz elengedhetetlen klórozását, azaz sterilizálását.

 

 
 
HotSpring katalógus megrendelés mely választ adhat a felmerülő kérdéseire!
 

A megrendelt katalógus minden szükséges adatot tartalmaz, és egyben könnyű eligazodással szolgál a gyártó termékei között. Birtokában teljes értékűen mutathatja be a HotSpring jakuzzikat ismerőseinek, családtagjainak, vagy akinek a véleményére adna.

Forradalmian új lehetőségek a víz minőségének megőrzésére – Aquafinesse
 

Egy holland fejlesztő kidolgozott egy speciális keveréket, ami töredékére csökkenti a különben kötelező klór használatát. Ez a speciális komponens úgy működik, hogy megakadályozza a baktériumok megtapadását a masszázsmedence vízvonala körül..


Shopping Basket
MOTTÓ:
"A megrendelők fejében az esztétikus arculat, a szép design összekapcsolódik a cég termékeinek, szolgáltatásainak minőségével."
ELÉRHETŐSÉGEK:
Cím: 1077, Budapest, Izabella u. 30.
Telefon: +36 30/ 457 9098
E-mail: bulcsumunka@gmail.com
Webdesigner-grafikus.hu – Minden jog fenntartva – 2023. A cikkek továbbközlése engedéllyel.